Kosmetologisi

Kosmetologisi sinua varten

Olen Annette Wahlberg, SKY-kosmetologisi ( SKY-Opisto 1983 )Annette

Sisäinen ja ulkoinen kauneutesi on minulle tärkeää. Välitän siitä miten hoidat itseäsi, miten syöt, juot, liikut ja elät. Sinä olet kokonaisuus, ja ihosi heijastaa tarkasti stressitilaasi ja sisäistä hyvinvointiasi. 

Hemmottelen sinua hoidoissani, mutta olen myös tunnettu hyvistä ja käytännöllisistä neuvoista ja kotihoito-ohjeista.

Ihon kuntouttaminen on minulle sydämen asia. Siksi "saarnaan" mielelläni kosmetiikan haitallisista raaka-aineista mm. petrokemian sivutuotteista ja kemiallisista säilöntä aineista. 

   Meillä on ilo tukea nuorten kosmetologikoulutusta. Ammattikoulujen oppilaat, kuten Axxell Yrkesskola Paraisilta, ottavat usein meihin yhteyttä työharjoittelujaksonsa suorittamisesta Shaniassa. Oppilaat tekevät hoitoja alennettuun hintaan harjoittelujaksonsa aikana. Kaikki työharjoittelijat puhuvat sujuvasti niin suomea kuin ruotsiakin, useimmat myös englantia. Tilaa uutiskirjeemme ja muista seurata meitä myös Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla kaikesta jännittävästä mitä Shaniassa tapahtuu.Valmentajasi 

Annette valmistui 2007 henkilö- ja yritysvalmentajaksi ( CoachU Inc USA ) ja erikoistui hevosavusteiseen valmennukseen 2008. NLP Practitioneriksi hän valmistui 2014. Asiakkaani hakevat häneltä tukea itsetunnon parantamiseen, johtamistaitojen kehittämiseen, kommunikaation selkeyttämiseen, tai yleensä elämän valintoihin ja tavoitteisiin.

  

  

Soita ja varaa oma aikasi p. 02-4316 155 

Sirkkalankatu 29, TURKU ( Kaskenkadun kulmassa, Turunmaan sairaalaa vastapäätä )

Sähköposti info@shania.fi